skip to Main Content

august, 2017

10aug18:4520:45'FRAMING'Installationskunst/ event på Nørrebro18:45 - 20:45

Framing på Den Røde Plads

Tid

(Torsdag) 18:45 - 20:45

Sted

Den Røde Plads/ foran Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208, 2200 København N

Arrangementet

Den hollandske kunstner Johannes Bellinkx’ manipulerende filmiske installation lader din fantasi løbe løbsk!

OM 'FRAMING':

Arrangøreren er Metropolis – art and performance in public space, som gennem de sidste 10 år har leveret mange fantastiske og spektakulære oplevelser til os i København og omegn!  

Her er hvad Metropolis skriver om ‘FRAMING’:

’Framing’ er virkeligheden set med filmisk beskæring. Du låner dine øjne til kikkert-installationen, og herefter er det instruktøren (den hollandske kunstner Johannes Bellinkx), der bestemmer, hvad du ser – og hvad du ikke ser. Hvad mon der foregår akkurat uden for dit synsfelt? Du ser ringene i vandet, men ikke, hvad der faldt i. Et forvrænget lydbillede infiltrerer din høresans. Du hører stemmer, men ved ikke, hvor de kommer fra. Antydningen af en fortælling træder frem, men hvad er tilfældigt, og hvad er iscenesat?
Johannes Bellinkx leger med vores urokkelige tro på vores sanser ved at manipulere med skala, perspektiv og afstand. Han forvirrer os og pirker til vores fantasi i en grad, så vi ikke længere kan skelne mellem virkelighed og illusion.
’Framing’ er en usædvanligt intens sanselig oplevelse med dig som den skjulte voyeur. Ved at sætte spørgsmålstegn ved sansernes ufejlbarlighed og ved at vildlede vores logik udfordrer ’Framing’ vores trang til at kategorisere og forstå alt og giver os i stedet en nysgerrighed efter at opleve verden med åbne sanser og åbent sind.
   

EFTER-EVENT

X-art giver et glas øl, vand, vin, kaffe/ te på Café Le Roughe ved Nørrebro Hallen. Vi har sikkert brug for liiiige sammen at fordøje de 40 minutters sansebombardement og manipulationer!!!

PRIS og TILMELDING

  • – Absolut gratis for alle X-art'ers!!!
  • Giv dog meget gerne et pip (på Facebook-gruppen eller i en mail til tilmeld@x-arts.dk) om I kommer eller ej. Så ved vi hvor mange, vi skal PRØVE at holde plads til i aftensolen på Café Le Roughe's udendørs pallemøbler!
  • Tag gerne X-venner og familien med! Venner og familien må selv betale deres drikkevarer, men er velkommende i vores X-art-midte (med det beskedne budget:-)

Back To Top
X